Den store familiefest

Fra invitation til takkekort

Allerede, når du planlægger din fest, kontakter du mig.
Jeg kan hjælpe dig med at lave personlige invitationer, og efter festen finder vi det perfekte billede, som skal pryde dine unikke takkekort.

Under festen kan du slappe af, fordi du véd, at jeg tager de billeder, som du og din familie kan glæde jer over i mange år fremover.

Uanset om det drejer sig om bryllup, barnedåb, konfirmation eller en rund fødselsdag, er det en fest der ikke kan laves om.

Derfor er det så vigtigt, at billederne der bliver taget, er af en god kvalitet.

Familiebilleder vil vække gode minder, længe efter at festen er slut. Og hvad er mere naturligt end at få din familie foreviget ved den glade anledning.

Gæsterne er jo et vigtigt element ved en fest, og du bestemmer, om de skal fotograferes ved ankomsten, ved bordet, under talerne eller i baren. Mulighederne er mange.

Som den perfekte afslutning på en vidunderlig fest, får du 1 CD med op til 250 efterbehandlede billeder. Så er dine minder altid lige ved hånden.

Invitationer og takkekort pris efter aftale.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål, og hvor vi kan finde frem til det fotoforløb, som er det helt rigtige netop for dig.

Marianne Koch Nielsen | makonifoto@gmail.com | Tlf.: 29 400 776